Silkeborg Rideklub

Kontakt oplysninger

Silkeborg Rideklub

8600 Silkeborg

 

Kontaktperson: Stephanie Olesen

Email: Stephanie64f@hotmail.com

Tlf.: 29 69 08 88

Mobilnummer: +4542253043

CVR nr.: 69539459

Beskrivelse

I Silkeborg Rideklub tilstræber vi at spænde over bredden såvel som eliten. Dette afspejler sig blandt andet i vores undervisningstilbud, der spænder fra elevhold med børn fra 3 år til den individuelle undervisning af eliteryttere. Silkeborg Rideklub har naturligvis ansat en uddannet berider, som har det daglige ansvar på rideskolen sammen med vores uddannede staldmester.

Her er rigtig mange aktiviteter i årets løb. Elevstævner 4 gange om året for vores elevafdeling, distriktsstævner for pony og hest i både dressur og spring og hvert år i uge 29 afholder vi Jysk Rideuge, hvor der kommer ryttere fra både ind- og udland. Hver sommer har vi også rytterlejre. Sommeren byder ligeledes på fælles arbejdsdag, hvor vi har en forventning om, at alle møder op og giver en hånd med, så vi kan bibeholde en dejlig rideskole. Og selvfølgelig fejrer vi Sankt Hans på rideskolen. Ind i mellem har vi fællesspisning om onsdagen samtidig med, at der er springundervisning – en rigtig hyggelig stund. 

Silkeborg Rideklub blev certificeret af Dansk Rideforbund i 2012. Certificeringsordningen har til formål at skabe en skarp profil af Dansk Rideforbunds klubber, så medlemmer og interessenter nemmere kan orientere sig. En certificering er således forbundets blåstempling og anbefaling af rideklubben. 

 

Kontaktpersoner

Kort